Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Anglia. Criza de combustibil nu ține cont de vedete. Șoferul lui Ronaldo a așteptat șapte ore să alimenteze
WhatsApp
Criza de combustibil din Marea Britanie este simțită din plin. Nici vedetele nu au răbdare și după ore întregi de aștepare în benzinării, se întorc dezamăgite acasă. 
Șoferul lui Ronaldo a stat șapte ore la coadă să alimenteze

Este și cazul celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo. Și-a trimis șoferul să-i facă plinul noului autoturism, Bentley Flying Spur, însă, după șapte ore de așteptare la o benzinărie, și-a pierdut răbdarea și-a plecat acasă.

Toți englezii sunt revoltați de criza de combustibil, generată atât de lipsa șoferilor de camion, cât și de prețurile ridicate, urmare a creșterii importurilor de benzină, scrie The Mirror.

"Cu toți banii pe care-i are, Ronaldo se află în aceeași situație cu noi. Șoferul lui a așteptat cu orele, sperând să facă plinul, dar, într-un final a decis să plece. A așteptat în ploaie până n-a mai putut.", a spus un apropiat al fotbalistului,  pentru The Sun.

Compania petrolieră BP a declarat, că aproape o treime din benzinăriile sale britanice au rămas fără cele două clase principale de combustibil. Premierul Boris Johnson a menșionat că această situație va fi încheiată, deoarece Marea Britanie acordă 5000 de vize temporare pentru străinii care vor să se angajeze ca șoferi de camion.

Și în România, conducătorii auto au protestat față de măsurile fiscale care li se aplică, impozitarea diurnei, iar reprezentanții acestora spun că România va ajunge în curând ca Anglia: să nu mai aibă șoferi de camion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel