Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alteracție violentă între șapte români din Olanda. Trei persoane au fost rănite / VIDEO
WhatsApp
Șapte români au fost arestați în urma unei altercații într-un complex de locuințe din Waalwijk, menit să găzduiască muncitori migranți. 
Sursă foto: omroepbrabant.nl

Trei persoane au fost rănite prin înjunghiere în urma unei altercații pornite într-un complex de locuințe Kafra Housing din Waalwijk. Potrivit polițiștilor, încă nu s-a stabilit exact ce s-a întâmplat, însă se bănuiește că ar fi fost o ceartă dintre o lucrătoare sexuală, șoferul ei, clienții și alți rezidenți ai complexului. 

Autoritățile au fost alertate în jurul orei șase dimineața. La fața locului s-au deplasat un total de 11 mașini de poliție, trei ambulanțe, o ambulanță aeriană, o dubă de arestare a poliției și un agent cu câine dresat.

În momentul sosirii, polițiștii au sesizat mai multe persoane rănite. Într-una dintre camere au arestat o femeie care avea mai multe cuțite asupra sa, relatează BraBant.

În cele din urmă, şapte români au fost arestaţi: patru bărbaţi şi trei femei. Dintre cei șapte, trei au fost răniți. Au fost duși la spital. Unul dintre ei a trebuit să rămână în spital. Ceilalți șase suspecți au fost reținuți.

VEZI VIDEO AICI

Ancheta este în desfășurare. 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel