Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alex Baldwin admite că i s-ar putea încheia cariera după împușcarea colegei sale, Halyna Hutchins. "Nu am apăsat pe trăgaci"
WhatsApp
Alec Baldwin a recunoscut că acesta ar putea fi sfârșitul carierei sale, după împușcarea directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al peliculei Rust, scrie BBC.  

"Ar putea fi", a declarat actorul în vârstă de 63 de ani într-un interviu acordat lui George Stephanopoulos de la ABC News, adăugând că nu-i pasă de acest aspect, scrie Mediafax. De asemenea, în același interviu, el a mai spus că "nu a apăsat pe trăgaciul" armei în timpul incidentului produs pe platoul de filmare.

"Cineva a pus un glonț într-o armă", a spus el. "Știu că nu sunt eu", în cadrul interviului de la ABC, difuzat în SUA joi seara.

"Nu știu ce s-a întâmplat pe acel platou. Nu știu cum a ajuns acel glonț în acea armă. Nu știu", a declarat Baldwin.

 

"Nu am apăsat pe trăgaci"

 

Actorul a spus că în timpul repetiției din 21 octombrie Hutchins îi dirija fiecare mișcare. "Mă ghida în legătură cu modul în care vrea să țin arma. Am ținut-o acolo unde mi-a spus ea să o țin, și a ajuns să fie îndreptată chiar sub subsuoara ei."

Pentru a obține cel mai bun cadru, actorul a spus că a trebuit să armeze pistolul - dar nu să tragă cu el. "Nu am apăsat pe trăgaci. Am armat pistolul. Am spus: 'Poți să vezi asta? Și apoi am dat drumul la percutorul armei, iar arma s-a descărcat", a spus Baldwin.

Este prima dată când Baldwin a vorbit despre incident în fața camerei, cu excepția unui scurt interviu pe care l-a acordat pentru TMZ în octombrie, în încercarea de a opri paparazzi să îl urmărească pe el și familia sa, scrie Mediafax.

 

Acuzaţii de sabotaj în cazul tragediei de pe platoul de filmare al peliculei "Rust": "A pus intenţionat un cartuș adevărat în pistolul actorului"

 

În urmă cu câteva săptămâni, un avocat al armurierului care a supravegheat armele de foc de pe platoul de filmare al filmului "Rust" a sugerat că cineva ar fi pus intenţionat un glonţ adevărat în pistolul cu care Alec Baldwin a împuşcat-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, informează Reuters.

Avocatul Jason Bowles a declarat că clienta sa, Hannah Gutierrez, a scos muniția dintr-o cutie despre care credea că nu conținea decât gloanțe false, care nu puteau trage. El a spus că se gândește că este posibil ca cineva să fi pus intenționat în cutie gloanțe adevărate, care seamănă cu cele fictive.

"Ne temem că asta s-ar fi putut întâmpla aici, că cineva a intenționat să saboteze acest platou cu un glonț real plasat intenționat într-o cutie cu altele false", a declarat Bowles la emisiunea "Good Morning America" de la postul de televiziune ABC. "Nu spunem că cineva a avut vreo intenție că urma să aibă loc o tragedie", a adăugat el, "dar a vrut să facă ceva pentru a provoca un incident de siguranță pe platou", a declarat acesta.

În prezent, autoritățile investighează incidentul și nu au fost depuse acuzații împotriva niciunei persoane implicate.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel