Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă pe un aeroport din Spania. O femeie a ajuns la spital după ce a băut o cafea dintr-un automat destinat publicului
WhatsApp
O tânără a ajuns în stare critică la spital după ce a băut o cafea infectată cu insecte dintr-un automat de pe aeroportul din Palma.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

O tânără a fost transportată de urgență la secția de terapie intensivă după ce a consumat o cafea dintr-un automat de pe Aeroportul din Palma, care s-a dovedit a conține insecte. Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână și a fost raportat autorităților aeroportuare de către martori oculari.

După ce a băut câteva înghițituri din cafea, starea femeii s-a deteriorat rapid, necesitând intervenția imediată a personalului medical de pe aeroport.

Starea de sănătate a femeii 

 

Conform presei locale, femeia a achiziționat cafeaua de la un aparat disponibil publicului. Reacția sa a fost similară cu cea a unei intoxicații și a necesitat administrarea de adrenalină pentru stabilizarea sa.

Citește și: Româncă jefuită în parcarea aeroportului în Barcelona: „Hoții din Spania tocmai ce mi-au dat o țeapă de 3000 de euro”

Ulterior, a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, iar femeia a fost transportată la spital, unde a fost internată la secția de terapie intensivă. Starea femeii de sănătate rămâne critică și sub observație atentă.

------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel