Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Alertă în Germania. Cel puţin trei răniţi, în urma exploziei unei bombe lângă gara din Munchen
WhatsApp
Cel puţin trei persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, în urma unei explozii produse pe un şantier de cale ferată, în apropierea oraşului german München, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Traficul feroviar spre şi dinspre Gara centrală din München este afectat de incident.

Explozia accidentală a avut loc în zona Podului de cale ferată Donnersberger, într-o zonă în care au loc lucrări de modernizare a liniilor ferate.

Cel puţin trei persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, afirmă surse citate de publicaţia Der Spiegel.

Poliţia a comunicat că este vorba de o explozie accidentală.

Alertă în Germania. Cel puţin trei răniţi, în urma exploziei unei bombe lângă gara din Munchen

 

Joachim Herrmann, ministrul german de Interne, a declarat, potrivit publicaţiei Bild, că este vorba de explozia unei bombe de 250 de kilograme rămase în zonă din al II-lea Război Mondial, informează Mediafax.

Potrivit pompierilor, a avut loc „o deflagrație” la un șantier al Deutsche Bahn, în apropiere de Donnersberger Brücke din Munchen. Bubuitul se auzea la câțiva kilometri distanță. Au fost patru răniți - unul grav. Conform informațiilor BILD, nu există niciun pericol pentru viață.

O bombă aeriană din al Doilea Război Mondial explodase! La foraj, muncitorii din construcții au dat peste dispozitivul exploziv de 250 de kilograme ascuns în pământ. Deci s-a ajuns la detonare.

Ministrul de Interne Joachim Herrmann către BILD: „O bombă de avion de 250 de kilograme din cel de-al Doilea Război Mondial a fost lovită în timpul forajului. Resturile au zburat sute de metri. În prezent, întreaga zonă este în curs de percheziție.”, relatează Bild.de.

La fața locului se aflau numeroase mașini de pompieri și în jur de 50 de servicii de urgență, un elicopter al poliției federale s-a învârtit peste zonă.

Traficul feroviar a fost temporar suspendat. Poliția a izolat zona. În afara acestei zone nu există niciun pericol, scrie poliția pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel