Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acuzații grave între candidații pentru Casa Albă, potrivit ”The New York Times”
WhatsApp

 

Cotidianul The New York Times a publicat ieri informații secrete despre finanțele imperiului Trump. Imaginea lui Trump de milionar și om de afaceri de succes a pălit odată cu ancheta făcută de cunoscutul cotidian care pretinde că impozitele plătite de președintele în funcție al Statelor Unite sunt mai mici decât cele plătite de majoritatea familiilor americane. Astfel, în 2017 a plătit impozite în valoare de 750 USD, la fel și în primul său an de mandat ca președinte al SUA.

În articol se precizează și că în cei 10 din 15 ani anteriori alegerii sale, nu ar fi plătit niciun dolar serviciului federal de colectare a impozitelor motivând că afacerile sale au pierdut mai mulți bani decât au câștigat.

Potrivit ziarului, în următorii patru ani împrumuturile evaluate la 300 de milioane se vor matura. Între timp, Trump a refuzat să-și elibereze declarațiile fiscale, așa cum au făcut toți președinții americani din anii 1970.

Imediat după publicarea articolului, într-o conferință de presă la Casa Albă, Trump a răspuns: "această poveste este o știre falsă, complet inventată". „Am plătit foarte mult și am plătit multe impozite de stat”, a mai afirmat Trump, fără a accepta întrebările jurnaliștilor.

Acuzațiile au ieșit la suprafață la două zile după ce a avut loc prima confruntare dintre Trump și rivalul său democrat, Joe Biden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel