Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident cumplit în Italia, după ce șoferul unui autobuz plin cu tineri a adormit la volan. Un mort și șase răniți
WhatsApp
Un accident grav a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe autostrada A1, în Emilia-Romagna, implicând un autobuz Flixbus cu tineri care călătorea de la Milano spre Roma. 

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, în urma accidentului a rezultat moartea unui pasager în vârstă de 19 ani, originar din Congo, și rănirea altor șase persoane. Unul dintre răniți, un alt bărbat, se află în stare foarte gravă și a fost transportat la Spitalul Maggiore din Bologna pentru îngrijiri medicale de urgență.

În momentul impactului, autobuzul era ocupat în mare parte de tineri. Cei răniți, unii dintre ei foarte tineri, au fost transportați la spitalele din Modena și Baggiovara pentru tratament, conform presei străine.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3 dimineața, când autobuzul a lovit bariera laterală a autostrăzii, suferind un impact puternic împotriva parapetului de protecție. Din fericire, nu au fost implicate alte vehicule în accident. Pasagerii aflați pe partea laterală a impactului au suferit cele mai grave răni.

 

Șoferul este acuzat că a adormit la volan

 

Conform primelor investigații, se pare că șoferul autobuzului ar fi adormit în timpul conducței, ceea ce ar fi condus la tragedie. Pompierii din Vignola au intervenit pentru a elibera persoanele blocate în interiorul autobuzului și pentru a oferi sprijin logistic serviciilor de urgență.

Cu toate eforturile depuse de către echipele de intervenție, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul de 19 ani, care a suferit răni prea grave în urma accidentului. Autostrada A1 a fost închisă temporar pe durata operațiunilor de salvare și investigație.

În urma acestui tragic eveniment, autoritățile vor continua să investigheze dinamica exactă a accidentului pentru a stabili circumstanțele precise și eventualele responsabilități.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel