Bărbatul în vârstă de 21 de ani conducea un Mercedes spre nord pe autostrada A9. Conform informațiilor inițiale, el a pierdut controlul mașinii sale cu puțin înainte de intersecția din Hormersdorf, când a intrat în spatele TIR-ului condus de șoferul român, fiind apoi proiectat în peretele glisant din beton din stânga.

Polițiștii rutieri din Bayreuth, care au efectuat o verificare în apropierea locului accidentului, au acordat imediat primul ajutor. Măsurile ulterioare de resuscitare ale medicilor de pe Ambulanță nu au reușit, șoferul a murit din cauza rănilor grave la locul accidentului, potrivit kurier.de.

Citește și: Germania: Român mort în carnagiul de pe Autostrada A1. 15 mașini făcute praf

Polițiștii au reușit să stabilească rapid că mașina, devenită un morman de fiare vechi, a suferit un impact cu un camion, care a fost identificat la scurt timp în parcarea din apropiere Sperbes. Șoferul român al camionului frigorific, în vârstă de 32 de ani, raportase între timp accidentul de circulație printr-un apel de urgență. 

La ordinul parchetului public de la Nuremberg-Fürth, un expert a venit la locul accidentului și a asistat poliția rutieră Bayreuth în investigarea cauzei accidentului. Prejudiciul total asupra bunurilor este de aproximativ 40.000 de euro. 

Autoritățile trebuie să stabilească acum dinamica exactă a evenimentului.

[citeste si]