Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident ÎNGROZITOR în Spania: Trei șoferi care încercau să ajute un coleg au MURIT, după ce au fost zdrobiți de un alt camion
WhatsApp
Tragedie greu de imaginat pe o autostradă din Spania: trei șoferi care încercau să ajute un coleg au murit, după ce au fost zdrobiți de un alt camion. 

Trei șoferi au murit luni dimineață, pe autostrada A-6, în Tordesillas (Valladolid), după ce au fost loviți de un al patrulea camion, în timp ce încercau să stingă focul izbucnit la una dintre mașini.

Tragedia s-a petrecut la kilometrul 152,6, pe ocolirea Tordesillas, spre Salamanca, scriu jurnaliștii de la 20minutos.es. Potrivit subdelegatului guvernului în Valladolid, Emilio Álvarez, în jurul orei șapte dimineața, un camion a luat foc și alte două s-au oprit pentru a ajuta la stingerea incendiului.

La un moment dat, un al patrulea camion a venit cu viteză și a intrat în ei și i-a ucis pe loc.

Agenții Gărzii Civile l-au reținut pentru interogatorii pe al patrulea șofer și au fost scoase de pe carosabil camioanele implicate.

Alți șoferi care au trecut prin zonă au sunat îngroziți la 112

 

Serviciul de urgență 112 a explicat că în jurul orei 7.30 a primit mai multe apeluri care anunțau un accident la kilometrul 152 al autostrăzii A-6, cu trei camioane implicate, unul incendiat și mai multe persoane la sol care puteau fi moarte.

Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic, doar să constate decesul celor trei persoane.

accident spania 3 soferi au murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel