Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident grav în portul Napoli: O navă lovește puternic docul, 29 de persoane rănite / FOTO
WhatsApp
Frică astăzi la Napoli, unde o navă care sosea din Capri s-a lovit violent de un chei la Molo Beverello. Pasagerii aflați în picioare, au căzut și s-au rănit din cauza impactului puternic.
Foto: Imagini de la fața locului / Sursă : fanpage.it

Accident grav în portul Napoli, unde nava Caremar Isola di Procida s-a ciocnit de cheiul Molo Beverello în timp ce sosea din Capri. Sute de pasageri, inclusiv mulți străini, au fost implicați în incidentul violent, iar cel puțin 29 de persoane au fost rănite.

Potrivit informațiilor preliminare, impactul puternic a dus la căderea aproape tuturor pasagerilor aflați în picioare în momentul ciocnirii. În urma evaluărilor medicale, s-a constatat că 29 de persoane au suferit diverse răni, majoritatea fiind vânătăi ușoare. Cu toate acestea, un pasager se află în stare mai gravă, fiind declarat cu cod roșu.

Echipajele de salvare, inclusiv serviciul 118, au intervenit prompt pentru a acorda asistență răniților. Aceștia au fost transportați la cele mai apropiate spitale pentru îngrijiri medicale. Autoritatea portuară a demarat o anchetă pentru a clarifica dinamica incidentului.

Citește și: Autocar plin cu români, accident în Italia. Autostrada A4 Torino-Milano, blocată complet

Președintele Autorității Portuare din Napoli, Andrea Annunziata, a subliniat importanța acordării asistenței maxime răniților și a menționat că vor aștepta finalizarea investigațiilor pentru a comenta pe marginea incidentului.

1. Foto: Imag... (nava-lovita_80394300.jpg)

La ora actuală, se continuă evaluarea răniților și monitorizarea situației. Autoritățile medicale și portuare sunt angrenate în gestionarea eficientă a consecințelor acestui accident tragic, scrie presa italiană

Evenimentul a avut loc în timp ce Napoli găzduiește Summitul extern al G7 pentru Afaceri Externe, care se desfășoară la Capri. Miniștrii de externe din țările membre, precum și din Uniunea Europeană, se adună pentru a discuta problemele internaționale importante, în timp ce autoritățile locale sunt concentrate asupra gestionării crizei în portul Napoli.

-------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel