Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident feroviar în Slovacia, cu peste 50 de răniți. Trenul, lovit de locomotiva care urma să-l tracteze
WhatsApp
Un tren de pasageri a fost lovit, vineri seara, de o locomotivă în Slovacia, în apropiere de orașul Vrutky, din nord-vestul țării.    
Accident feroviar în Slovacia, cu peste 50 de răniți. Trenul, lovit de locomotiva care urma să-l tracteze

Zeci de persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs după ce trenul se oprise din cauza unei defecţiuni, iar locomotiva care fusese trimisă să-i acorde ajutor a lovit-o.

Potrivit unui comunicat al poliției slovace, 59 de persoane au fost rănite ușor, 11 au suferit răni moderate și patru răni grave. 34 de persoane au fost transferate la spitalele din proximitate.

În momentul accidentului, în tren se aflau 100 de pasageri. Trenul se oprise din cauza unei defecţiuni şi a fost lovit de locomotiva care fusese trimisă să-i acorde ajutor, a anunţat ministerul slovac, care nu a oferit informaţii despre răniţi, scrie Antena3.

Polițiștii au anunţat că au dechis o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.  Deutsche Welle citează un comunicat postat de poliţia slovacă pe social media conform căruia 59 de persoane au suferit răni uşoare, 11 au suferit răni de gravitate medie şi patru au fost grav rănite. Treizeci şi patru de oameni au fost transferaţi la spitalele din apropiere. În momentul accidentului, în tren se aflau 100 de pasageri.

Ministerul Transporturilor din Bratislava şi compania feroviară de stat ZSSK au confirmat accidentul pentru agenţia de presă locală TASR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel