Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accident cumplit: Cinci răniţi, în urma unui impact violent pe autostradă. O maşină s-a răsturnat în pădure
WhatsApp
Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe Autostrada A1, în județul Giurgiu. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite. În plus, accidentul a fost atât de violent, încât unul dintre autoturisme s-a răsturnat.
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul rutier s-a produs pe A1, la km 41, pe sensul de mers spre Pitești. În impact au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind găsit răsturnat, în afara părții carosabile.

În urma accidentului, cinci persoane, toate din același autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale. Răniții sunt trei femei, în vârstă de 21, 23 și 46 de ani și doi bărbați în vârstă de 24 și 27 de ani. Cu toții au fost preluați de echipajele medicale și au fost transportați la spital.

La fața locului s-au deplasat imediat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Gărzii de Intervenție Potlogi (județul Dâmbovița) cu două autospeciale de stingere, dotate cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ.

 

Coliziune frontală intre un microbuz care venea din străinătate și un autoturism, în județul Iași: Mai multe persoane au ajuns la spital

 

Seara trecută s-au produs mai multe accidente, printre care și cel înregistrat pe raza comunei Gorban, judeţul Iaşi. În evenimentul rutier au fost implicate, un autoturism și un microbuz, care au intrat în coliziune frontală. Cel puţin 5 persoane au fost rănite.  Microbuzul venea din Republica Moldova.

În cursul serii de miercuri, 3 noiembrie 2021, pe raza localității Gorban din județul Iași a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Impactul a fost frontal şi mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se poate vedea faptul că microbuzul încearcă să depășească un tractor. Din direcția opusă vine un autoturism care intră frontal în microbuz.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a 5 persoane, iar din informațiile surselor citate de BZI, se pare că la spital au fost transportate 3 persoane cu răni ușoare.

Ambii șoferi au fost testat alcooltest. Rezultatul a fost negativ. Dubița care a încercat să efectueze depășirea este un Volkswagen Transporter cu numere de Republica Moldova. Tractorul a fost ușor atins.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel