Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Accesul către Milano, blocat timp de cinci nopți. Ce trebuie să știe șoferii
WhatsApp
În perioada 26 februarie – 1 martie 2024 se lucrează la SP ex SS 35 nord „dei Giovi” atât pe drumurile de rulare de Nord, cât și de Sud.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Într-un efort de modernizare a infrastructurii rutiere, Orașul Metropolitan Milano a emis un ordin de închidere a drumurilor de rulare Nord și Sud ale SP ex SS 35 nord „dei Giovi” pentru cinci nopți, între 26 februarie și 1 martie 2024.

În intervalul orar 22:00 - 5:00, tronsonul cuprins între Km 129+000 și 129+200 va fi închis exclusiv pe timp de noapte.

Ce trebuie să știe șoferii

 

Această închidere este necesară în cadrul amplelor lucrări de modernizare a  tronsonului dintre joncțiunea Viale Certosa și joncțiunea Sesto S. Giovanni a autostrăzii A4 Torino – Trieste, informează presa locală

Scopul principal al acestei operațiuni este demontarea pasarelei pietonale de șantier, instalată la intradosul subteranului autostrăzii, de-a lungul SP ex SS 35 N la Km 129+100.

Pentru a minimiza disconfortul pentru șoferi, a fost amenajat un sistem rutier alternativ, indicat printr-o hartă atașată și semnalizat corespunzător la fața locului. În plus, vor fi instalate ascensoare telescopice pe ambele carosabile ale SP ex SS 35 N la pasajul subteran al autostrăzii A4 Torino – Trieste, motivând astfel necesitatea închiderii nocturne.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel