Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a jefuit mai multe magazine și apoi a violat casierele: Teribilistul bandit de 27 de ani a fost prins
WhatsApp
Un tânăr român a fost arestat marți în via Tiburtina, o stradă între Roma și Tivoli din Italia. Pe 5 aprilie, el atacase înarmat cu un cuțit o farmacie și un magazin de produse congelate din via Diego Angeli, în Casal Bruciato. A doua zi, ținta a fost un magazin de îmbrăcăminte din via Tiburtina. Tânărul de 27 de ani fusese eliberat recent din închisoare.
Trei arestări în câteva ore! Carabinierii au prins doi români vinovați pentru furt calificat și tâlhărie în centrul istoric al Romei

Românul a dat trei jafuri succesive, în două dintre ele agresându-le sexual pe casiere, înainte de a pleca cu bunurile furate. După 15 zile de investigații și percheziții, anchetatorii de la Falchi din cadrul Brigăzii Mobile din Roma și ai Comisariatului din Sant'Ippolito, condus de Nicola Giantomasi, l-au oprit pe jefuitorul din Tiburtino.

Este vorba despre un român de 27 de ani, cu probleme de dependență de droguri, deosebit de violent. Bărbatul fusese eliberat recent din închisoare, tocmai ce ar fi terminat de ispășit o pedeapsă pentru jaf.

 

Românul a încercat să fugă de poliție, fiind conștient de faptele sale

 

Tâlharul a fost prins pe stradă, în Casal Bruciato, Italia, după câteva zile de rătăcire prin oraș. După ce a comis jafurile, știa că este căutat de poliție și a evitat să fie găsit acasă. Acum este acuzat de tâlhărie și agresiune sexuală.

Pe 5 aprilie, la ora 9:16, a intrat în farmacia de la numărul 59, cu fața acoperită de o pălărie de lână, o mască și ochelari de soare. L-a amenințat pe farmacist cu un cuțit mare de bucătărie, a pus să deschidă casieria și a luat 250 de euro în numerar, plângându-se că este prea puțin. Din acest motiv pusese mâna și pe vechiul telefon mobil al farmacistului. 

 

În mai puțin de 24 de ore, bărbatul a jefuit 2 magazine și o farmacie, violând casierele


Câteva ore mai târziu, la sfârșitul după-amiezii, a intrat în magazinul de produse congelate de pe aceeași stradă. Casiera era singură la serviciu. El luase banii din casierie, încă vreo 200 de euro, apoi a agresat sexual femeia, amenințând-o mereu cu cuțitul. Anchetatorii au dobândit relatările victimelor și înregistrările din sistemele video

A doua zi a dat lovitura la magazinul de haine din via Tiburtina, împreună cu un complice. Înainte de a fugi cu banii, a prins-o pe casieră, a apucat-o de gât, îngrozind-o.

Anchetatorii erau pe urmele lui de câteva zile, iar marți l-au arestat.   

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel