Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
13 turişti aflați în vacanță în Spania, arestaţi după ce au aruncat mucuri de țigară de pe balconul hotelului, provocând un incendiu
WhatsApp
Poliţia a arestat 13 turişti germani aflaţi în vacanţă pe insula spaniolă Mallorca pentru provocarea unui incendiu într-un restaurant administrat de o conaţională în apropiere de o plajă populară, informează dpa.
Spania. O româncă a acuzat șase polițiști că ar fi furat bani și țigări din magazinul ei. Femeia a plătit scump pentru mărturiile mincinoase

Aceştia urmează să fie aduşi sâmbătă seara în faţa unui judecător, care va decide asupra procedurilor ulterioare.

Turiştii au dat o petrecere pe balconul hotelului şi au aruncat mucuri de ţigară pe acoperişul de stuf al restaurantului Why Not de dedesubt, provocând un incendiu vineri după-amiază.

Potrivit proprietarei restaurantului, Alice Klotz, pagubele provocate se ridică la 150.000 de euro. Două persoane au fost rănite uşor, a indicat cotidianul Mallorca Zeitung.

Judecătorul urmează să decidă dacă turiştii au provocat incendiul în mod intenţionat sau dacă au fost extrem de neglijenţi.

 

În populara staţiune balneară au avut loc petreceri dezlănţuite



Restaurantul este situat în apropiere de Playa de Palma, o fâşie de plajă cunoscută de turiştii germani sub numele de "Ballermann", după numele unei cafenele de pe plajă.

În ultimele săptămâni, în condiţiile în care restricţiile anti-COVID-19 au fost aproape în totalitate ridicate, în populara staţiune balneară au avut loc din nou petreceri dezlănţuite şi au fost raportate mai multe bătăi şi furturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel