Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Zeci de migranți ascunși în TIR-uri, depistați de polițiști la graniţă
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Borș II, Nădlac II și Vărșand au depistat treizeci și şase de cetăţeni străini, proveniţi din Afganistan, Pakistan şi India, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în automarfare.
Sursă Poliția de Frontieră

Potrivit Poliției de Frontieră, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Borș II, Nădlac II și Vărșand au depistat treizeci și şase de cetăţeni străini, proveniţi din Afganistan, Pakistan şi India, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în automarfare.

În data de 23.11.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș II, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor pe sensul de ieşire din ţară un cetățean bulgar, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Bulgaria. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile de aluminiu pentru o societate din Polonia.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, doisprezece cetăţeni străini.

 

G Ad:

Tot mai mulți cetățeni afgani, depistați la frontieră

 

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan și Pakistan, majoritatea solicitanți de azil în România, informează Poliția de Frontieră.

De asemenea, și poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, judeţul Arad, au depistat la ieşirea din România, ascunşi în două automarfare, unsprezece cetăţeni străini.  Autovehiculele erau conduse de doi şoferi români, care transportau accesorii de mobilier şi huse auto pentru societăţi comerciale din Croația şi Olanda.

La verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că cele două grupuri sunt formate din cetăţeni din Afganistan, Pakistan şi India, majoritatea solicitanți de azil în România.

Cazuri asemănătoare s-au înregistrat în ultimele ore şi la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, pe sensul de ieşire din ţară, unde doi cetățeni români, aflați la volanul unor camioane înmatriculate în România și Turcia, încărcate cu piese și componente auto pentru societăți din Germania, au fost descoperiţi având în compartimentul pentru marfă ascunşi treisprezece cetăţeni afgani, informează Poliția de Frontieră. 

[citeste si]

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
26 noi 2021, 22:04
DCMedical.ro
26 noi 2021, 18:35
DCBusiness.ro
26 noi 2021, 22:43
DefenseRomania.ro
23 noi 2021, 20:54
DCBusiness.ro
26 noi 2021, 22:43
DefenseRomania.ro
23 noi 2021, 20:54
DCNews.ro
26 noi 2021, 22:04
DCMedical.ro
26 noi 2021, 18:35
Spectacola.ro
26 noi 2021, 22:14
Spectacola.ro
26 noi 2021, 22:14