Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Wizz Air lansează 13 rute spre şase ţări
WhatsApp
Wizz Air a inaugurat joi noua bază operaţională de la Bacău. Compania aeriană oferă 13 rute spre șase țări din Bacău.

De asemenea, pentru a sărbători lansarea noii baze, compania a creat o ofertă constând în 5.000 de bilete pentru 39 RON/8,99 EUR pe zboruri selectate din și spre Bacău, călătoria urmând să aibă loc până pe 27 martie 2021.

 

13 rute noi spre şase ţări

 

Baza Wizz Air din Bacău va asigura conexiuni prin 13 rute în rețeaua extinsă a companiei: Torino, Veneția Marco Polo, Veneția Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania, Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool, Memmingen/Munchen West, Billund, Bruxelles Charleroi.

„Cu doar zece zile în urmă am operat primul zbor Wizz Air de la Bacău la Londra Luton și astăzi suntem încântați să anunțăm startul bazei noastre cu o rețea de 13 rute. Creșterea Wizz Air în România reflectă noul mediu de piață și asigură o diversificare suplimentară a ofertei în beneficiul clienților. Oferind oportunități de călătorie mai accesibile într-o rețea extinsă cu tarife reduse către Europa, sprijinim redresarea economiei locale și creăm noi locuri de muncă în aceste vremuri fără precedent”, declară Andras Sebok, chief supply chain officer la Wizz Air.

CIteşte şi: Blue Air, rută nouă România - Germania, operată ZILNIC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel