Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vremea face ravagii în Cehia, Slovacia şi Polonia: zeci de accidente rutiere și localități fără curent
WhatsApp
Căderile masive de zăpadă au provocat importante întreruperi în alimentarea cu electricitate şi accidente de trafic în Cehia, Slovacia şi Polonia, relatează sâmbătă DPA.
Vremea face ravagii în Cehia, Slovacia şi Polonia, zeci de accidente rutiere și localități, rămase fără curent. Sursa: tvn24.pl

În oraşul Hertvíkovice din Cehia, un şofer a fost ucis sâmbătă de un copac care a căzut pe maşina sa ce rula pe un drum de ţară.

În Polonia, într-un sat situat la sud-est de Cracovia, o femeie în vârstă de 70 de ani a decedat după ce aparatul de oxigen la care era conectată a rămas fără curent în urma unei pene de electricitate.

Rudele femeii au alertat ambulanţa şi pompieri, însă maşina acestora care trebuia să aducă un rezervor de oxigen de rezervă a avut un accident pe viscol.

Un accident mortal de circulaţie pe fond de vreme rea a fost raportat şi la Praga de agenţia CTK.

În Polonia, mai mult de 100.000 de locuinţe au rămas temporar fără electricitate, potrivit ştirilor agenţiei PAP. În majoritatea situaţiilor, cauza au fost copacii căzuţi pe liniile de electricitate.

În Slovacia, de asemenea, curentul electric a fost întrerupt pentru mii de gospodării din cauza vremii, iar poliţia a raportat numeroase accidente de circulaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel