Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vrăjitoarea preferată a lui Putin, a fost arestată. Femeia făcea ”vrăji” pentru a-l ”încărca” cu putere și energie pe președintele rus
WhatsApp
O susținătoare a lui Putin, auto-proclamată ”vrăjitoare”, a fost arestată de serviciile de securitate ale Rusiei sub acuzații grave. 
Foto: Polyn / Sursă: IG @ alena_polyn

O celebră vedetă de televiziune și auto-intitulată vrăjitoare, cunoscută pentru folosirea presupuselor sale puteri magice pentru a spori imaginea lui Vladimir Putin, a fost arestată de către serviciile de securitate ale Rusiei. Alyona Polyn, cunoscută sub numele real de Yelena Sulikova, este acuzată de extremism și de ofensarea sentimentelor credincioșilor. În vârstă de 44 de ani, Polyn a devenit cunoscută ca fostă participanta la reality show-ul ”Bătălia clarvăzătoarelor” și lider al grupului numit ”Imperiul celor mai puternice vrăjitoare”.

Conform presei locale, Polyn a intrat în vizorul autorităților încă din  2019 când a fost organizat un "Congres al vrăjitoarelor", unde grup de femei îmbrăcate în negru au efectuat aparent vrăji pentru a-l ”încărca” cu putere și energie pe președintele rus și asupra dușmanilor săi, care ar trebui „să se întoarcă în abis”.

Polyn a fost implicată și în susținerea războiului Rusiei împotriva Ucrainei, oferind sprijin umanitar și psihologic trupelor ruse și familiilor acestora.

Serviciul Federal de Securitate (FSB) a declarat că Polyn a distribuit literatură extremistă care îndeamnă la violență împotriva clerului Bisericii Ortodoxe Ruse și a postat un videoclip online cu declarații considerate umilitoare pentru cei de credință ortodoxă, scrie Daily beast. 

O percheziție în casa ei a dezvăluit obiecte precum păpuși voodoo, lumânări negre și figurine de demoni, conform rapoartelor.

----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel