Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Veste-ȘOC în tenis: A ÎNVINS-o pe Simona Halep la Roland Garros, dar se retrage după ce antrenorul său A MURIT
WhatsApp
Amanda Anisimova (17 ani, 24 WTA) a anunțat că se retrage de la US Open după ce tatăl său, care îi este și antrenor, Konstantin Anisimov, a  fost găsit mort în casă.

Amanda Anisimova (17 ani, 24 WTA) s-a retras de la US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, după ce a aflat că tatăl său a fost găsit fără suflare în această dimineață. La ediția din acest an de la Roland Garros, Amanda Anisimova a ajuns până în semifinale după ce în sferturi americanca a învins-o în două seturi pe Simona Halep, 6-2, 6-4.

Citește și: Roland Garros. Simona Halep se PRĂBUȘEȘTE în clasament. ÎNVINSĂ fără drept de apel

Potrivit ESPN, citat de HotNews, Konstantin Anisimov, 56 de ani, a fost găsit fără suflare în casa în care locuia. Acesta nu ar fi suferit de nicio boală, iar un infarct e cea mai probabilă cauză a decesului. Anisimova este una dintre jucătoarele de perspectivă din circuit, iar tatăl ei era chiar antrenorul acesteia. Amanda provine dintr-o familie cu origini ruse, care s-a mutat în 1998 în SUA cu fiica lor Maria, pe atunci în vârstă de zece ani. La patru ani de la instalarea în noua țară, a venit pe lume Amanda, care a început să joace tenis la doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel