Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali anunță că arabii au plătit banii pentru Florinel Coman într-un cont greșit: "Noi n-am primit banii. Au plătit la niște hackeri din Vietnam"
WhatsApp
Gigi Becali anunță că nu a primit banii pe Florinel Coman. 

Cei cinci milioane de euro pe care Gigi Becali trebuia să-i primească de la arabi pentru Florinel Coman au ajuns în altă parte. Contabilii clublui Al Gharafa au făcut o mare greșeală. Aceștia au plătit banii unor hackeri din Vietnam. Gigi Becali a făcut anunțul în direct.

"N-am primit banii pentru Florinel Coman. Am sunat și mi-au spus că i-au plătit în Vietnam. Cică au plătit acolo, la FCSB n-a ajuns nici un ban," a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Întrebat ce s-a întâmplat de fapt, pentru că nu se înțelegea situația, Becali a continuat:

"Ne-au spus că au intrat hackerii pe adresa lor de email și au modificat datele unde trebuia să ne trimită nouă banii. Sunt chestiile astea pe internet acum, electronice. Pe mine nu mă interesează unde au plătit ei, eu n-am primit banii. Aveam clauză că dacă nu plătesc banii până pe 31 iulie, mai trebuie să primim un milion de euro. I-am reclamat deja la FIFA și o să mai luăm un milion de euro. Deci trebuia să primesc cinci milioane de euro pe Florinel Coman, o să primesc șase milioane de euro. 125 000 euro o să-i ia Gică (Hagi-n.r.) drept cotă că l-a crescut el. Deci noi o să încasăm 6 milioane și 100 000 euro. Ei au reclamat deja că e fraudă, nu știu ce, nu mă interesează, eu n-am primit banii," a spus Gigi Becali.

Chiar dacă la prima vedere ar părea un pretext prin care echipa din Qatar n-ar mai vrea să plătească banii, se pare că povestea este cât se poate de reală. Narcis Răducanu i-a trimis un SMS în direct lui Radu Naum prin care spune că fraudele sunt foarte frecvente în această zonă. Din câte se pare, hackerii ar fi clonat adresa de email a clubului FCSB și au trimis pe adresa oficială a celor de la Al Gharafa un document cu un cont fals unde aceștia să vireze banii de transfer. 

Florinel Coman joacă la Al Gharafa cu o fostă vedetă a Realului

Florinel Coman a jucat deja câteva meciuri pentru Al Gharafa. 

În meciurile de pregătire ale echipei din Qatar, Florinel Coman, supranumit "Mbappe de România", a avut deja ocazia să demonstreze arabilor pe ce au dat banii.. Fostul jucător al FCSB a marcat un gol în meciul amical împotriva echipei Apollon Limassol, care s-a încheiat cu scorul de 1-1. Coman a egalat pentru echipa sa în minutul 50, printr-o lovitură liberă, după ce adversarii ciprioți au deschis scorul în minutul 18.

Florinel Coman, descris ca o "vedetă" de către Al-Gharafa


Cu o valoare de piață estimată la 7 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Florinel Coman este considerat cel mai valoros jucător din echipa qatariană. Alături de Joselu, venit de la Real Madrid după câștigarea Ligii Campionilor, Coman este una dintre principalele achiziții ale lui Al-Gharafa în această vară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
pixel