Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Verdict final în cazul ciudat al Mădălinei, românca găsită fără viață în casa iubitului, în Spania. Familia ei e revoltată
WhatsApp
Autoritățile din Spania au închis dosarul ciudat al morții Mădălinei, românca găsită fără suflare în casa iubitului său. Judecătoarea a confirmat că moartea tinerei românce din Burgos a fost o sinucidere, iar instanța a aprobat clasarea cazului. Familia româncei e revoltată și a cerut constant verificarea cu atenție a partenerului tinerei. 

O judecătoare de la Tribunalul din localitatea spaniolă Burgos a confirmat clasarea cazului Mădălina Viluta, o tânără româncă de 20 de ani, găsită moartă în apartamentul partenerului ei, pe 1 iulie 2023. Autopsia a stabilit că decesul a fost cauzat de sinucidere prin spânzurare, eliminând astfel implicarea partenerului în evenimente.

Investigația a început după apelul victimei la numărul unic de urgență 112, anunțând o ceartă cu partenerul ei. Câteva minute mai târziu, bărbatul a contactat și el poliția pentru a raporta că Mădălina, cunoscută sub numele de Bina, se închisese într-o cameră cu un cuțit și era foarte agitată.

Camerele de supraveghere ale clădirii l-au surprins pe bărbat alături de fiul său pe hol în timpul apelului victimei la 112.

În ciuda opoziției familiei Ninei, care a solicitat interogarea partenerului, judecătoarea și Curtea Provincială au aprobat clasarea cazului, neexistând dovezi care să indice o crimă.

Moartea Mădalinei Viluta a zguduit comunitatea românească din Burgos. Tânăra de 20 de ani, mamă a unui copil mic, se afla într-o situație vulnerabilă, fiind agresată și în trecut, scrie publicația Diario de Burgos.

 

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel