Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Vameșii sârbi au zădărnicit planurile unui român: A vurt să treacă neobservat cu O AVERE. A rămas doar cu 10.000 de EURO
WhatsApp
Vameșii sârbi, în colaborare cu poliția, au confiscat aproape 30.000 de euro la punctul de frontieră Batrovci, pe care un român  a încercat să îi transfere dincolo de graniță fără a declara suma, ascunzând pachete de bancnote sub căptușeala unei valize cu haine.

Fapta românului a fost descoperită atunci când un „BMW” cu plăcuțe de înmatriculare românești, condus de un bărbat de 34 de ani de naționalitate română, a fost ales pentru o inspecție detaliată la ieșirea din țară.

La întrebarea obișnuită a vameșului cu privire la mărfurile care urmează să fie raportate, pasagerul a răspuns că transportă doar bagaje personale cu el și că nu există deloc bani. S-a dovedit că acest lucru nu era adevărat chiar la începutul examinării, deoarece mai multe bancnote Euro s-au găsit în aproape toate buzunarele hainelor pe care cetățeanul român le purta.

Alți 25.000 de euro erau ascunși sub căptușeala uneia dintre valizele cu garderoba, care se afla în portbagajul mașinii.

 

În plus față de aproape 14.000 de euro, atât cât avea în buzunarele jachetei și pantalonilor, au fost descoperite și pachete de valută în denominațiuni de câte 50 de euro, în timpul unei examinări detaliate a bagajelor.

Pasagerului i s-a returnat suma permisă de 10.000 de euro, în timp ce restul a fost păstrat până la sfârșitul procedurii contravenționale în fața instanței competente, transmite poliția de frontieră sârbă, potrivit kurir.rs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel