Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Utilaj agricol de 20 mii euro furat din Belgia, descoperit de polițiștii de frontieră ieșeni
WhatsApp
Polițiștii de frontieră ieșeni au confiscat un utilaj agricol marca New Holland, care a fost furat din Belgia. Utilajul în valoare de aproape 20 mii euro, furat încă din luna martie 2020, era transportat de cetățeanul român P.S. cu ajutorul unei platforme.  
utilaj-furat-din-Belgia

În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii de frontieră ieșeni au descoperit mai multe utilaje agricole fără drept de circulație.

Polițiștii de frontieră ieșeni au descoperit și indisponibilizat un utilaj agricol marca New Holland, fabricat în 2012, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Belgia. În cursul zilei de luni, 21 septembrie, în jurul orei 18.00, în vama Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul român P.S., în vârstă de 43 de ani, care transporta, cu ajutorul unei platforme, un utilaj marca New Holland, transmite bzi.ro.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a utilajului transportat, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Belgia la data de 17.03.2020”, au declarat oficialii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Ieșeanul care conducea platforma a declarat că nu are calitatea de proprietar al utilajului agricol, el doar asigurând transportul utilajului. Acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu.

„Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar utilajul, în valoare de 70.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, au mai precizat reprezentanții ITPF Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel