Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Urmărire ca în filme: Un italian condamnat la închisoare a fugit din judecătorie și a furat duba poliției / VIDEO
WhatsApp
Un bărbat de 44 de ani, condamnat recent de Tribunalul din Napoli, a fost surprins furând o dubă a Poliției Locale din fața judecătoriei.
Foto: Captură de ecran/ Sursă: TT @Tonybellebuon

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, condamnat de Tribunalul din Napoli, a fost surprins furând o dubă a Poliției Locale chiar din fața judecătoriei. Incidentul a avut loc pe 23 iulie și a fost filmat de un martor cu telefonul mobil, imaginile fiind ulterior publicate pe TikTok.

Conform surselor, bărbatul fusese condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare și se afla la tribunal pentru un proces. Anterior, fusese arestat în Ospedale del Mare pentru vătămare corporală, insultă, amenințare și rezistență față de un funcționar public.

După condamnare, bărbatul a observat o patrulă locală, care ridica o mașină. Profitând de neatenția ofițerilor, a reușit să se strecoare în duba Poliției Locale și să plece. Unul dintre polițiști a încercat să-l urmărească pe jos, dar a fost nevoit să renunțe rapid, iar un altul a solicitat ajutorul unui trecător.

Furtul a fost stopat în trafic pe Via Gianturco, unde duba a fost oprită de către polițistul aflat pe scuter. Bărbatul a fost arestat și dus la birourile locale, unde a fost sesizat magistratul de gardă. A fost confirmat că bărbatul era sub influența substanțelor, fiind în cele din urmă reținut pentru furt. Videoclipul incidentului a fost distribuit și de deputatul Francesco Emilio Borrelli.

Puteți urmări imaginile AICI

Un eveniment asemănător a avut loc anul acesta și în Madrid.  Un român a fost urmărit de patrulele de poliție din Madrid, după ce a refuzat să oprească mașina unui control de rutină. În cele din urmă, s-a constat că bărbatul era sub influența alcoolului și nu deținea permis de conducere.

Începând o urmărire pe străzile din zonă, polițiștii au fost martorii unei escapade periculoase, în care infractorii au încălcat regulile de circulație amenințând viața pietonilor și celorlalți șoferi din trafic. Pe parcursul urmăririi, șoferul a făcut o manevră periculoasă, ciocnindu-se intenționat de o mașină de patrulare.

Cu ajutorul mai multor patrule municipale, poliția a reușit să înconjoare vehiculul și să îl oprească. În ciuda rezistenței puternice opuse de cei doi ocupanți, aceștia au fost arestați.

Vezi și: O italiancă a fost condamnată pentru tentativă furt după a încercat să scoată o monedă de un euro dintr-un parcometru

Conform informațiilor furnizate de polițiști, șoferul, un cetățean român în vârstă de 29 de ani, era în stare de ebrietate și circula fără permis de conducere o mașină furată.  Însoțitorul său, un ecuadorian de 26 de ani, a fost și el reținut.

Cei doi pasageri aflați în spatele mașinii, două femei, au fost eliberate sub motivul că erau reținute în mașină împotriva voinței lor. În urma evenimentelor, doi polițiști municipalii au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

--------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel