Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
UPDATE. Alertă de securitate la sediul Pentagonului, din cauza unui atac armat
WhatsApp
O alertă de securitate a fost declanşată, marţi, la sediul Departamentului american al Apărării, în centrul oraşului Washington, din cauza unui incident armat produs în apropiere, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.
Alertă de securitate la sediul Pentagonului, din cauza unui atac armat

Focuri de armă au fost semnalate la Centrul de tranzit al Pentagonului, o platformă de transport. Cel puţin o persoană a fost împuşcată, au declarat surse citate de agenţia Bloomberg.

Sediul Departamentului american al Apărării a fost securizat prin închiderea temporară a tuturor căilor de acces. "Sediul Pentagonului a fost închis din cauza activităţilor poliţiei", a transmis Departamentul american al Apărării. "În momentul de faţă, Pentagonul este în stare de alertă din cauza unui incident produs la Centrul de Tranzit. Îndemnăm cetăţenii să evite zona", a transmis Agenţia de securitate de la Departamentul american al Apărării. Conform postului KTVU, echipajele medicale de urgenţă au raportat mai multe victime, dar nu există informaţii despre starea acestora.

 

UPDATE. Alerta de securitate de la sediul Pentagonului s-a încheiat, la finalul incidentului armat soldat cu rănirea a numeroase persoane, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.  "Pentagonul a anulat alerta care a condus la închiderea căilor de acces, iar clădirea a fost redeschisă. Coridorul 2 al intrării în Centrul de tranzit Metro rămâne închis. Coridorul 3 este deschis traficului pietonal", anunţă Agenţia de securitate de la Departamentul american al Apărării. Numeroase persoane au fost rănite în incidentul armat produs marţi la Centrul de tranzit al Pentagonului, o platformă de transport. Zona în care a avut loc incidentul armat a fost securizată. Cel puţin un suspect înarmat a fost împuşcat de agenţii serviciilor de securitate. Nu există detalii despre starea acestuia. Alte numeroase persoane, inclusiv un agent de poliţie, a fost rănite în incident.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel