Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un turist, indignat de camera minusculă pe care a închiriat-o în Coreea de Sud: „Am o fereastră lipită cu folie cu bule"
WhatsApp
Un tânăr spaniol a distribuit un videoclip pe TikTok, prin profilul Marcdoco, în care și-a arătat experiența închiriind un gosiwon, o cameră tradițională din Coreea de Sud.
Un turist, indignat de camera minusculă pe care a închiriat-o în Coreea de Sud

Tiktokerul care vedea dușul din pat și holul de pe scară fără a fi nevoit să se ridice de pe micul său scaun de birou, a arătat cât de puțin spațiu este și care sunt deficiențele camerei. 

Gosiwon sunt un fel de clădire cu o clasă de ocupare a unei camere single găsite în Coreea de Sud. Proiectate inițial pentru studenții care se pregătesc să susțină examene, acestea se caracterizează prin chirie redusă, băi și bucătării comune și spațiu privat foarte limitat, potrivit wikipedia.

Tânărul s-a plâns și de fereastră: „Am o fereastră lipită cu folie cu bule”. În plus, pereții parcă sunt de hârtie, deoarece, după cum a explicat el în videoclip, „se aude totul”. "Ce enervant că se aude tot ce spun eu. Vecine! Obișnuiește-te cu vocea mea", a adăugat el cu umor. 

În plus, nici aerul condiționat nu mergea, ața că tânărul a decis să ia legătura cu gazda, care l-a anunțat că a restricționat aerul condiționat, pentru că începe să se răcească.

În ciuda tuturor problemelor, băiatul a încercat să caute partea pozitivă: „Este literalmente lângă  un parc”.

Pentru camera închiriată, tânărul a plătit 500 de euro pentru prima lună, iar apoi chiria ar  scădea la 350 de euro. 

Știam deja că va fi mică, dar nici chiar așa de mică!”, a spus băiatul urmăritorilor săi, explicând că fotografiile pe care le-a văzut înainte de a închiria camera sunt înșelătoare. „Chestia cu folie cu bule este uimitoare. Văd zeci de deficiențe”, a mai spus tânărul.

Am locuit într-o cameră aproape identică în Barcelona și fără baie!”, i-a scris unul dintre urmăritorii săi.

Același lucru mi  s-a întâmplat și mie. Am fost nevoit să schimbe apartamentul pentru că nu puteam locui”, a dezvăluit un alt fan de-al tânărului.

 

@marcdoco Hace poco me MUDÉ a mi nuevo GOSHIWON en COREA ???????? y me encontré algo que NO me ESPERABA... #goshiwon #corea #coreadelsur #seul #seoul #airbnb #goshiwontour #goshiwonseoul #???????? #서울 #korean #coreanos #coreano #fyp #parati #KPop #kdrama #culturacoreana #culturacorea #고시원 #한국 #스페인어 #españolencorea #roomtour #housetour #vivirencorea #viajarbarato #viajecorea ♬ Funny video "Carmen Prelude" Arranging weakness(836530) - yo suzuki(akisai)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel