Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tată și-a abuzat fiica timp de 4 ani. Coşmarul fetei a început când avea doar 10 ani
WhatsApp
O adolescentă din Dej a trăit, timp de patru ani, un coşmar în propria casă. Minora era agresată sexual chiar de tatăl ei. Copila nu a mai suportat abuzul şi a povestit unor cunoştinţe prin ce trecea.
Un tată și-a abuzat fiica timp de 4 ani. Coşmarul fetei a început când avea doar 10 ani

Bărbatul a fost reţinut şi a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Acum vrea să se întoarcă acasă şi cere arestul la domiciliu, adică acolo unde este acum şi fiica lui. Avocatul bărbatului a cerut să fie cercetat în stare de libertate sau în arest la domiciliu, însă judecătorul a respins cererea. Decizia a fost contestată şi o hotărăre finală va fi luată până la finalul săptămânii.

Coşmarul fetei a început în 2017, când avea doar 10 ani. Agresorul profita de ea doar când erau singuri acasă. Zilele trecute, fata i-a povestit unei prietene prin ce trece, iar aceasta a sesizat poliţia.

Anchetatorii i-au anunţat pe cei de la Protecţia Copilului, care au trimis un psiholog care să o ajute pe victimă. Specialiştii au decis momentan ca fata să rămână alături de mama ei la domiciliu şi nu într-un centru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel