Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr român care trebuia să se afle în arest, prins la frontieră
WhatsApp
Polițiștii de frontieră sătmăreni au reținut la intrarea în țară un român care avea emisă pe numele său, de către Judecătoria Rădăuți, o sentință judecătorească de internare într-un centru educativ.
Un tânăr român care trebuia să se afle în arest, prins la frontieră

Azi, 12 noiembrie, la primele ore ale dimineții, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România, un bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

În urma controlului de frontieră, polișiștii de frontieră au descoperit faptul că pe numele acestuia Judecătoria Rădăuți a emis, în data de 4 septembrie, o sentință judecătorească având de executat măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o perioadă de doi ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Bărbatul a fost predat colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Un alt cetățean român a fost prins cu un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care era fals.

 

Un român a dat 800 de euro pe un permis de conducere fals. Bărbatul, depistat la frontieră

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit asupra unui bărbat, cetățean român, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care era fals.

În data de 07 noiembrie, în jurul orei 13.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat la volanul unui  autoturism înmatriculat în Belgia, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 30 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România, care avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals, iar bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere în anul 2020, prin intermediul unei persoane ale cărei date nu le mai are,  contra sumei de 800 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel