Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr român a dispărut fără urmă în Italia. Mama lui Alexandru îl caută disperată: „Vino acasă, te iubesc”
WhatsApp
Alexandru Olteanu, un tânăr român de 28 de ani, a dispărut de o săptămână în Bologna.Tânărul lucra la o companie locală și trebuia să se întoarcă la muncă pe 3 septembrie, dar nimeni nu l-a mai văzut de atunci.
Foto: Persoana dispărută / Sursă: fanpage.it

Alexandru Olteanu, un tânăr român în vârstă de 28 de ani, este dat dispărut în Bologna de o săptămână. Familia nu mai are vești despre el din 28 august. Alexandru locuiește în Bologna de ceva timp și lucrează ca lucrător de întreținere la fabrica Philip Morris din Crespellano. Ar fi trebuit să se întoarcă la muncă pe 3 septembrie, însă nu a mai fost văzut sau auzit de atunci.

Pe rețelele de socializare circulă apeluri pentru localizarea lui Alexandru. Tânărul are 1,72 metri înălțime, ochi albaștri și păr castaniu. La momentul dispariției purta o cămașă albă cu motive florale și pantaloni scurți albaștri.

”Te iubesc și orice s-ar fi întâmplat, vom rezolva totul”

 

Alexandru, cunoscut și sub numele de Alessandro, și-a oprit telefonul în ziua dispariției. În ultimele zile, au fost raportate două posibile observații ale tânărului, una în Castelfranco Emilia, provincia Modena, și alta la gara din Padova, unde ar fi fost verificat de către poliția feroviară (Polfer). În acel moment, dispariția nu fusese încă raportată oficial.

Mama tânărului a depus o plângere la secția de poliție Bologna Corticella și, disperată, a plecat la Padova pentru a-și căuta fiul. Ea a făcut, de asemenea, un apel public prin intermediul emisiunii „Chi l'Ha Visto”, cerându-i fiului să ia legătura cu familia.

Citește și: Un român a dispărut fără urmă în Germania. Poliția face un apel la cetățeni

„Alexandru este un băiat cuminte, nu consumă droguri, nu bea și nu are anturaje dubioase. Suntem foarte apropiați, vorbeam de cel puțin trei ori pe zi. Întotdeauna se întorcea acasă în weekend”, a declarat mama sa. Femeia se teme că fiul ei ar putea fi în pericol: „Dacă citești aceste rânduri, vino acasă. Te iubesc și orice s-ar fi întâmplat, vom rezolva totul.”

Oricine are informații despre Alexandru Olteanu este rugat să contacteze autoritățile la numărul de urgență 112 sau să apeleze +39 327 6116310.

Recent, un român dispărut în Italia a fost găsit într-un canal de irigare.

Daniel Cata, un român în vârstă de 46 de ani, a fost găsit fără suflare într-un canal de irigații situat în zona Quinto Vercellese, din provincia Vercelli, regiunea italiană Piemont.

Cadavrul a fost găsit în apropierea localității San Germano Vercellese, locul în care Daniel Cata trăia alături de soția și fiica sa, potrivit informațiilor furnizate de publicația La Stampa. 

Potrivit presei locale, Daniel Cata fusese dat dispărut de marți, 27 august 2024, când a plecat de acasă cu bicicleta electrică, fără să mai dea vreun semn de viață. În urma dispariției, familia a alertat imediat autoritățile, iar căutările au fost declanșate de echipele de pompieri din Santhià și Biella, care au beneficiat de suportul unor câini special antrenați. 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel