Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr a murit și alți trei au fost răniți, după ce s-au răsturnat cu mașina în Giurgiu
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 26 de ani a decedat, iar trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DJ 412 A, între localităţile Mihăileşti şi Drăgănescu.

Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe DJ 412 A, între localităţile Mihăileşti şi Drăgănescu, în urma producerii unui accident rutier.

"La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Aceştia au constatat că în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci persoane. Din nefericire, conducătorul auto a fost găsit decedat, iar trei dintre pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost preluaţi de echipajele SAJ şi SMURD şi transportaţi la spital. Este vorba despre o fată în vârstă de 17 ani, o tânără de 21 de ani şi de un tânăr în vârstă de 24 de ani', a precizat ISU Giurgiu într-un comunicat de presă.

Cea de-a cincea persoană care se afla în maşina implicată în accident a refuzat să fie transportată la spital. Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti au asigurat măsurile PSI. Poliţiştii ajunşi la faţa locului stabilesc cauzele şi condiţiile în care a avut loc accidentul. smurd, 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel