Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr a închiriat un apartament pe Airbnb, revoltat de aspectul clădirii: Nu vă lăsați copleșiți de prima impresie!
WhatsApp
Când mergem într-o excursie, căutarea unui hotel sau apartament este esențIală. În unele cazuri, plata unui apartament pe Airbnb poate da palpitații.
Un tânăr a închiriat un apartament pe platforma Airbnb, revoltat de aspectul clădirii -  Nu vă lăsați copleșiti de prima impresie

Cristian Centurión, un creator de conținut  pe Tik Tok, a demonstrat că închirierea unui apartament poate crea surprize: „Există un motiv pentru care nu au postat fotografii ale clădirii”, spune el în videoclip. 

Argentinianul a închiriat în Istanbul un apartament pe platforma Airbnb și când a ajuns la clădire a găsit o mare surpriză. Clădirea în care se afla camera închiriată arăta neîngrijită și pare părăsită.

De asemenea, ușa și scările arătau deplorabil. „Imaginați-vă disperarea mea înainte de a vedea apartamentul”, comentează el în videoclip.

Când a intrat în apartament a fost foarte surprins și a răsuflat uşurat, pentru că era exact așa cum era prezentat în fotografii, deși a rămas șocat de diferența dintre interior și exterior. Apartamentul era curat și părea de lux. Videoclipul  a devenit viral și are peste opt milioane de vizualizări.

Un alt tânăr a distribuit un videoclip pe TikTok, prin profilul Marcdoco, în care și-a arătat experiența închiriind un gosiwon, o cameră tradițională din Coreea de Sud.

 

Un turist, indignat de camera minusculă pe care a închiriat-o în Coreea de Sud: „Am o fereastră lipită cu folie cu bule"

 

Tiktokerul care vedea dușul din pat și holul de pe scară fără a fi nevoit să se ridice de pe micul său scaun de birou, a arătat cât de puțin spațiu este și care sunt deficiențele camerei. 

Gosiwon sunt un fel de clădire cu o clasă de ocupare a unei camere single găsite în Coreea de Sud. Proiectate inițial pentru studenții care se pregătesc să susțină examene, acestea se caracterizează prin chirie redusă, băi și bucătării comune și spațiu privat foarte limitat, potrivit wikipedia.

Tânărul s-a plâns și de fereastră: „Am o fereastră lipită cu folie cu bule”. În plus, pereții parcă sunt de hârtie, deoarece, după cum a explicat el în videoclip, „se aude totul”. "Ce enervant că se aude tot ce spun eu. Vecine! Obișnuiește-te cu vocea mea", a adăugat el cu umor. 

În plus, nici aerul condiționat nu mergea, ața că tânărul a decis să ia legătura cu gazda, care l-a anunțat că a restricționat aerul condiționat, pentru că începe să se răcească.

În ciuda tuturor problemelor, băiatul a încercat să caute partea pozitivă: „Este literalmente lângă  un parc”. Pentru camera închiriată, tânărul a plătit 500 de euro pentru prima lună, iar apoi chiria ar  scădea la 350 de euro. 

Citește mai multe AICI.

 

@centxcr Por algo no ponían fotos del edificio ???? #estambul #turquia #airbnb #viajestiktok #tiktokviajes ♬ original sound - Taylor Quitara

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel