Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șofer român de camion, în stare de ebrietate, a provocat un accident rutier în Austria
WhatsApp
Un șofer de camion român a adormit la volan, în timp ce conducea pe Straßham (municipiul Alkoven) în sarea zilei de marți, 28 noiembrie, și a ieșit de pe șosea.
Sursa - pixabay.com

În jurul orei 19:45, marți seara, bărbatul și-a condus camionul și semiremorca pe B 133 Theningerstrasse spre Pasching.

Fiind în stare de ebrietate, bărbatul a adormit la volan și a pierdut controlul volanului în municipiul Straßham. Camionul a ieșit de pe șosea și a rămas blocat pe câmpul alăturat. 

Pompierii au fost nevoiți să tracteze camionul pentru a-l repune pe șosea. Șoferul român a fost testat cu etilotestul, care a arătat o alcoolemie de 1,48 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.   

Prin urmare, polițiștii i-au luat permisul de conducere și i-au interzis șoferului român să conducă. În plus, șoferul a achitat un depozit de garanție de 1.320 de euro.

Un alt șofer român a pierdut din camion aproximativ 100 de lăzi de bere deoarece nu a asigurat marfa corespunzător.

 

Germania. Un șofer român a pierdut marfa pe care o transporta și dreptul de a conduce

 

Incident,  pe breteaua de acces la A92, în apropiere de Oberschleißheim. Șoferul camionului (24 de ani) se confruntă cu acuzații.

Un camion cu bere a pierdut o parte considerabilă din încărcătură ieri dimineață în districtul München. Accidentul a avut loc pe 27 noiembrie, în apropiere de Oberschleißheim. Potrivit inspecției poliției rutiere din Freising, un român în vârstă de 24 de ani se deplasa cu un camion articulat în zona nodului A92, în apropiere de Oberschleißheim, pentru a intra pe autostradă în direcția Deggendorf. În zona curbei, semiremorca cu prelată s-a deschis pe partea dreaptă: Aproximativ 100 de lăzi de bere au căzut, iar sticlele au fost sparte și ele pe șosea.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel