Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șofer din Italia a distrus mai multe mașini, apoi a încercat să păcălească polițiștii: a fugit acasă și s-a îmbrăcat în pijamale
WhatsApp
Tras pe dreapta de polițiștii din Catania, un bărbat de 38 de ani a fugit pe jos, abandonându-și mașina.
Un șofer din Italia a distrus mai multe mașini, apoi a încercat să păcălească polițiștii, a fugit acasă și s-a îmbrăcat în pijamale. Sursa foto: freepik.com

Bărbatul a fugit acasă și s-a schimbat în pijamale, crezând că poate scăpa, dar a fost dat de gol de telefonul pe care l-a uitat în mașină. Episodul absurd s-a petrecut, duminică seara, 26 noiembrie, pe străzile din Catania și l-a avut drept protagonist pe un bărbat de 38 de ani din Catania, cu antecedente penale.

Totul a început când bărbatul a fost interceptat întâmplător de o patrulă de la Unitatea Radiomobilă Catania la volanul unui autoturism, care circula pe partea greșită a drumului. Polițiștii, care se aflau în patrulare, l-au oprit imediat. Era în jurul orei 22.00 când, în loc să se oprească, bărbatul de 38 de ani aflat la volanul unei Toyota IQ de culoare închisă a fugit, încercând să depășească gazela unității Radiomobile, scrie fanpage.it.

În acel moment a urmat o urmărire ca-n filmele de acțiune, în care bărbatul de 38 de ani a încercat să depășească mașina polițiștilor cu manevre periculoase. Astfel, a lovit în mod repetat mașinile parcate, avariindu-le. La un moment, a încercat să scoată de pe șosea mașina polițiștilor cu manevre bruște și viraje continue.

 

Fugarul prins la scurt timp de polițiști

 


După ce a traversat o mare parte din capitala Etna, urmărirea s-a încheiat într-o alee. Având în vedere imposibilitatea de a-ți continua drumul cu mașina, bărbatul a coborât rapid și a dispărut pe jos, pierzându-și urma sau cel puțin așa credea. O mare greșeală, deoarece își uitase telefonul în mașina abandonată.

Din investigațiile efectuate imediat, patrula de carabinieri a reușit să-i dea rapid de urmă  fugarului, care locuia nu departe de locul în care fusese lăsată mașina.

Când polițiștii i-au bătut la ușă, spre surprinderea lor, l-au găsit pe bărbat în pijamale, acesta prefăcându-se că dormea.

După ce l-au însoțit la cazarmă, carabinierii au cercetat motivele gestului, descoperind că bărbatul era deja supus măsurii alternative a arestării preventive la serviciile sociale, cu cerința de a nu părăsi locuința înainte de ora 7 dimineața și după ora 21. În plus, o anchetă aprofundată a carabinierilor Comandamentului Provincial Catania a constat  că mașină, care fusese deja confiscată, nu avea asigurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel