Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șofer de TIR, prins cu PET-ul de bere la volan, la Iași. Le-a spus polițiștilor că bea de frică
WhatsApp
Un șofer din Republica Moldova a fost prins cu PET-ul de bere la volan la Podu Iloaiei. Acesta le-a spus polițiștilor că a băut să-și facă curaj, pentru că în România sunt multe curbe.
Un șofer de TIR, prins cu PET-ul de bere la volan, la Iași. Le-a spus polițiștilor că bea de frică

Oamenii legii nu au fost prea impresionați de expliațiile șoferului și l-au reținut pentru 24 de ore. În urmă cu câteva zile, un alt șofer de TIR a fost prins băut la volan, tot în aceeași zonă, și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Șoferul avea în cabină un PET cu bere. Luat la întrebări de polițiști, șoferul de TIR le-a spus că bea de frică. Surse judiciare au precizat că șoferul ar fi declarat că în România sunt multe curbe spre deosebire de Republica Moldova sau Rusia și a băut să-și facă curaj. Polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest și a rezultat faptul că șoferul a consumat o cantitate importantă de alcool, scrie bzi.ro.

„Pe 9 august 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Podu Iloaiei au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara de 8 august 2021, acesta ar fi condus un autocamion cu remorcă, pe DE 583, fiind sub influența alcoolului. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. În sânge, șoferul avea o alcoolemie de 2.56 miligrame alcool pur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel