Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tragedie la frontieră: Un șofer de camion a murit în vama Sculeni, după ce s-a prăbușit brusc la pământ
WhatsApp
Un șofer aflat la volanul unui camion, ce transporta la import cartofi din Belarus, a deceda, sâmbătă, 18 noiembrie, în vama Sculeni.
Tragedie la frontieră. Un șofer de camion a murit în vama Sculeni, după ce s-a prăbușit brusc la pământ

Serviciul Vamal al Republicii Moldova a precizat că imediat după finalizarea procedurii de control, șoferul a căzut brusc la pământ în timp ce se deplasa spre camion.

La fața locului a fost solicitată intervenția serviciilor de urgență medicală, care au întreprins acțiuni de resuscitare dar, din nefericire, au constatat decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani, cetățean al Republicii Moldova, presupus a avea un stop cardiac.

Cercetarea cazului continuă de către organele de poliție din Republica Moldova, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și motivului decesului bărbatului.

„Serviciul Vamal al Republicii Moldova comunică că, în dimineața zilei de astăzi, în jurul orei 08:45, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, la control, un camion ce transporta la import cartofi din Belarus. La ora 09:40 a fost finalizată procedura de control și șoferul se deplasa spre camion, când brusc a căzut la pământ. La fața locului a fost solicitată intervenția serviciilor de urgență medicală, care au întreprins acțiuni de resuscitare și, din nefericire, au constatat decesul bărbatului în vârstă de 60 de ani, cetățean al Republicii Moldova, presupus a avea un stop cardiac”, se arată în nota informativă a instituției.

„Exprimăm sincere condoleanțe în aceste momente de grea încercare și suferință pentru întreaga familie, rude și cei apropiați”, se arată în mesajul angajaților Serviciului Vamal al RM.

Reamintim că, în data de 20 octombrie, un șofer moldovean, în vârstă de 54 de ani, a suferit un stop cardio-respirator în terminalul de camioane de pe teritoriul Biroului Vamal Albița. Șoferul a căzut în gol chiar din cabina camionului. Victima se afla în terminalul de camioane de aproximativ trei zile, așteptând să-și continue călătoria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel