Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un șarpe a fost surprins într-un spital din Italia. Pacienții și medicii s-au baricadat în camere / VIDEO
WhatsApp
Un șarpe a creat teroare într-un spital din Italia, după ce a fost surprins târându-se pe holul unității. 
Foto: Capturi de ecran / Sursă: Youtube - TVI Molise

Un eveniment neașteptat a creat agitație la Spitalul San Timoteo din Termoli, provincia Campobasso, atunci când un șarpe și-a făcut apariția în coridoarele unității medicale. Scenele de panică au fost surprinse într-un videoclip de către un pacient, iar înregistrarea a devenit virală pe rețelele de socializare în câteva ore.

Incidentul a avut loc ieri după-amiază, miercuri 23 mai, când șarpele a fost observat de mai mulți pacienți și personal medical, târându-se pe coridorul de la parterul clădirii, unde se află ambulatoriile și secțiile de urgență. Prezența neașteptată a reptilei a provocat panică în rândul celor prezenți, iar alarmele au fost trase imediat.

Se pare că șarpele a pătruns în spital, probabil, prin uși deschise de la parter, și s-a îndreptat spre zona de triaj de urgență, unde se aflau mai mulți pacienți în acel moment. Situația a fost remarcată de către persoanele care traversau coridorul.

Pentru a gestiona situația, muncitorii de serviciu în spital au intervenit rapid pentru a ghida reptila spre o ieșire, iar pacienții și personalul medical s-au adăpostit în camere pentru a evita contactul cu șarpele.

Pompierii de la detașamentul Termoli au fost alertați și au intervenit pentru capturarea reptilei, folosind clește și o cușcă specială. După capturare, șarpele a fost eliberat într-o zonă mai potrivită, în afara spitalului.

După investigații ulterioare, s-a confirmat că șarpele aparține unei specii neveninoase și nu a reprezentat o amenințare pentru siguranța pacienților și a personalului medical. Se presupune că reptila a intrat în spital prin intrarea laterală și s-a îndreptat spre zona clinică, rămânând neobservată pentru câteva minute.

VIDEO 

 

Youtube video image

--------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel