Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Un român şi-a RĂPIT copilul cu ajutorul unui taximetrist
Un copil în vârstă de cinci ani a fost răpit, joi, în orașul Galaţi, iar autorul răpirii este însuși tatăl său care a apelat la ajutorul unui taximetrist. Micuțul a fost găsit de jandarmi.

Incidentul s-a produs joi şi a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112. Tatăl a fugit cu copilul de cinci ani, care fusese încredinţat mamei, în urma divorţului.

El a părăsit oraşul Galaţi şi, potrivit martorilor, s-a îndreptat către localitatea Şendreni, aflată la aproximativ 10 kilometri distanţă. Taxiul în care se aflau şoferul, tatăl şi copilul a fost găsit de jandarmi în localitatea menţionată.

În prealabil, poliţiştii au oprit toate taxiurile care treceau pe şoseaua dintre Galaţi şi Şendreni. Copilul a fost recuperat şi este nevătămat.

„Până în localitatea Şendreni jandarmii au oprit toate taxiurile care circulau pe drumul public, fără a se identifica vreun copil. Ajuns în localitate, echipajul de jandarmerie a scotocit toate străduţele din comună, iar la un moment dat s-a intersectat cu un taxi în care au fost văzuţi doi bărbaţi şi un copil. Autoturismul a fost oprit imediat, iar la controlul maşinii a fost găsit un copil în vârstă de 5 ani, care dormea pe bancheta din spate”, au declarat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi, citaţi de Mediafax.

Jandarmii au stabilit faptul că tatăl, în vârstă de 42 ani, a primit copilul de la fosta soţie în urmă cu o săptămână, iar joi dimineaţă s-a hotărât să îl ducă la mama lui. Se pare că în momentul în care s-au văzut foştii soţi s-au certat, iar bărbatul a decis să plece cu copilul.

„În momentul în care fosta soţie a coborât să ia copilul, bărbatul a dorit să urce în apartament însă a fost refuzat, motiv pentru care a hotărât să nu îl lase mamei şi a decis să meargă în localitatea Şendreni, la fosta cumnată. Ajuns aici, după o discuţie cu fosta sa rudă, tatăl s-a răzgândit şi a decis să plece. Pe o stradă din localitate maşina a fost interceptată şi oprită de către echipajul de jandarmerie”, au precizat cei de la Jandarmerie.

Copilul a fost încredinţat mamei, iar cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul secţiei de poliţie pentru audieri.


Crossuri parteneri
DCMedical.ro
7 aug 2020, 09:35
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
7 aug 2020, 22:30
DCMedical.ro
7 aug 2020, 09:35
DCBusiness.ro
7 aug 2020, 23:13
DefenseRomania.ro
7 aug 2020, 14:38
DCBusiness.ro
7 aug 2020, 23:13
DefenseRomania.ro
7 aug 2020, 14:38
DCNews.ro
7 aug 2020, 22:30
DCMedical.ro
7 aug 2020, 09:35