Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român şi-a RĂPIT copilul cu ajutorul unui taximetrist
WhatsApp
Un copil în vârstă de cinci ani a fost răpit, joi, în orașul Galaţi, iar autorul răpirii este însuși tatăl său care a apelat la ajutorul unui taximetrist. Micuțul a fost găsit de jandarmi.

Incidentul s-a produs joi şi a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112. Tatăl a fugit cu copilul de cinci ani, care fusese încredinţat mamei, în urma divorţului.

El a părăsit oraşul Galaţi şi, potrivit martorilor, s-a îndreptat către localitatea Şendreni, aflată la aproximativ 10 kilometri distanţă. Taxiul în care se aflau şoferul, tatăl şi copilul a fost găsit de jandarmi în localitatea menţionată.

În prealabil, poliţiştii au oprit toate taxiurile care treceau pe şoseaua dintre Galaţi şi Şendreni. Copilul a fost recuperat şi este nevătămat.

„Până în localitatea Şendreni jandarmii au oprit toate taxiurile care circulau pe drumul public, fără a se identifica vreun copil. Ajuns în localitate, echipajul de jandarmerie a scotocit toate străduţele din comună, iar la un moment dat s-a intersectat cu un taxi în care au fost văzuţi doi bărbaţi şi un copil. Autoturismul a fost oprit imediat, iar la controlul maşinii a fost găsit un copil în vârstă de 5 ani, care dormea pe bancheta din spate”, au declarat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi, citaţi de Mediafax.

Jandarmii au stabilit faptul că tatăl, în vârstă de 42 ani, a primit copilul de la fosta soţie în urmă cu o săptămână, iar joi dimineaţă s-a hotărât să îl ducă la mama lui. Se pare că în momentul în care s-au văzut foştii soţi s-au certat, iar bărbatul a decis să plece cu copilul.

„În momentul în care fosta soţie a coborât să ia copilul, bărbatul a dorit să urce în apartament însă a fost refuzat, motiv pentru care a hotărât să nu îl lase mamei şi a decis să meargă în localitatea Şendreni, la fosta cumnată. Ajuns aici, după o discuţie cu fosta sa rudă, tatăl s-a răzgândit şi a decis să plece. Pe o stradă din localitate maşina a fost interceptată şi oprită de către echipajul de jandarmerie”, au precizat cei de la Jandarmerie.

Copilul a fost încredinţat mamei, iar cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul secţiei de poliţie pentru audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel