Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român s-a sinucis la câteva zile după ce a provocat un accident rutier
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 52 de ani din localitatea Valea Grosilor, comună Văd, și-a luat viață aseară, după ce în urmă cu aproape 2 săptămâni a provocat un accident rutier. Accidentul nu s-a soldat cu victime, însă polițiștii au descoperit că bărbatul, aflat atunci la volan, se află aproape de comă alcoolică.
Un român s-a sinucis la câteva zile după ce a provocat un accident rutier

Totul s-a întâmplat pe 12 iunie, când mașină pe care acesta o conducea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, parcat. La față locului s-au deplasat polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej, care l-au găsit pe șofer încă la față locului, teafăr, dar vizibil în stare de ebrietate. L-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal. Din fericire, evenimentul rutier a fost fără victime, însă remușcările au fost mai puternice și șoferul vinovat s-a spânzurat, scrie  dejeanul.ro

Bărbatul a fost găsit fără suflare în gospodăria să, din localitatea Valea Grosilor. Medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru el, fiind deja decedat de câteva ore. “La dată de 22 iunie a.c., în jurul orei 18.20, poliţiştii Secţiei 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizaţi cu privire la faptul într-o anexă gospodărească din comună Văd, a fost găsită o persoană decedată prin spânzurare. La faţa locului, s-a stabilit identitatea acestuia, un bărbat de 52 de ani, din comună Văd. În urmă primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost identificate urme vizibile de violenţă. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii, transmit reprezentanții IPJ CLUJ.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel