Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român s-a mutat pe Coasta de Azur, cu banii furați de la firma la care muncea
WhatsApp
Un român, care a sustras o sumă importantă de bani de la firma la care era angajat, a părăsit România și a plecat în Franța, în localitatea Antibes, una dintre cele mai renumite stațiuni de pe Coasta de Azur.
Un român s-a mutat pe Coasta de Azur, cu banii furați de la firma la care muncea. Sursa foto: freepik.com

Un agent de vânzări în cadrul unei firme din România a reușit să plece cu aproape 40.000 de lei, dar și cu marfă în valoare de 23.000 de lei, abandonând mașina de serviciu. Cu banii sustrași, E.A. a plecat în Franța, în localitatea Antibes, una dintre cele mai titrate stațiuni de pe Coasta de Azur, despărțindu-se în acest fel și de soția lui. 

Totul s-a întâmplat pe 4 septembrie, atunci când E.A. nu s-a mai prezentat la muncă, abandonând mașina de serviciu, având în interior cheile autoturismului, telefonul, tableta, dar și documente de contabilitate. 

Bărbatul a pus mâna pe 40.469 de lei, sumă provenită din vânzările efectuate în perioada în care ocupa postul de agent de vânzări, dar și marfă în valoare de 23.533 de lei, scrie Replica de Constanța.

La audieri, fosta soție a lui E. A. a declarat că bărbatul s-a despărțit de ea pe 3 septembrie. Tot atunci a aflat că bărbatul a plecat în Franța, stabilindu-se în localitatea Antibes. Fosta soție a mai povestit că știe de la colegii fostului soț că acesta ar fi sustras, de la firma la care lucra, mai multe sume de bani.

Magistrații din cadrul judecătoriei Mangalia au decis să îl condamne pe E.A. la 3 ani de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare, în formă continuată. Sentința nu este definitivă. 

 

Vezi și. Italia. Româncă, mușcată de nas de partenerul gelos. Atacatorul, un conațional, a ajuns la închisoare 

 

O româncă, care locuiește în Favara, a ajuns la spital după ce a fost mușcată de nas de partenerul gelos, un conațional, de 40 de ani.

Potrivit reconstituirilor, atacatorul, un român, de 40 de ani, și-a agresat iubita, o româncă, de 42 de ani, după ce a prins-o în intimitate cu fiul lui dintr-o relație anterioară.

Orbit de gelozie, bărbatul  s-a năpustit asupra partenerei sale de 42 de ani pe care a mușcat-o de nas. Românca, în vârstă de 42 de ani a fost internată la spitalul din Agrigento cu riscul de a suferi o desfigurare permanentă și mai multe zile de spitalizare, scrie presa italiană.

Plângerea depusă de româncă a dus la un proces, care s-a încheiat cu o condamnare la patru ani de închisoare. Judecătorul pentru audierea preliminară Iacopo Mazzullo l-a condamnat pe atacator, un român, de 40 de ani, care locuiește în Favara, la patru ani de închisoare.

Pedeapsa pentru acest tip de infracțiuni variază de la 8 la 14 ani, însă bărbatul a beneficiat de circumstanțe atenuante generice și va sta după gratii 4 ani.

Citește mai multe AICI.

---------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel