Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cristian Dumitrescu este din nou erou în Anglia. A salvat un bărbat care plănuia să se arunce de pe un pod
WhatsApp
Cristian Dumitrescu, un român stabilit în Marea Britanie este din erou, după ce a salvat un bărbat care vroia să se arunce de pe un pod din localitatea Exeter. Românul nu este la primul gest de acest fel. 

După ce în urmă cu un an a salvat dintr-un incendiu, un bătrân cu dizabilităţi, astăzi, românul nostru, taximetrist în Marea Britanie, a salvat un bărbat care voia să se arunce de pe un pod.

Întâmplarea s-a petrecut în această dimineaţă, în Exeter, reședința comitatului Devon, acolo unde românul lucrează ca taximetrist.

Cristian Dumitrescu fusese la un prieten şi mergea spre casă, când a văzut o femeie şi un bărbat pe podul Exe, din Exeter. Curând, românul avea să realizeze că ceva nu este în regulă, aşa că s-a apropiat de acel loc pentru a vedea ce se întâmplă.

"Ploua tare şi aveam hanoracul pe cap. Nu mi-a dat seama de la început ce se întâmplă. M-am apropiat şi am văzut că femeia vorbea la telefon şi plângea. Mi-am dat seama că bărbatul vrea să se arunce. L-am agăţat la fix. L-am tras înapoi şi am început să vorbesc cu el ce mi-a trecut prin cap. M-am chinuit să-l duc până la capătul podului. După care a ajuns şi poliţia", a declarat Cristian Dumitrescu pentru Observator.

Românul a mărturisit că nu a mers azi la serviciu şi că este, încă, în stare de şoc.

"Soţia lui plângea şi îmi mulţumea. Doamne, prin ce stări treci când simţi că ai făcut într-adevăr ceva pentru omul ăla", a mai spus eroul român.

(w670)

Românul nu e la primul gest de acest fel

În urmă cu trei luni, Cristian Dumitrescu a devenit erou în Marea Britanie după ce a salvat dintr-un incendiu un bătrân cu dizabilităţi.

În luna septembrie, curajul românului a fost răsplătit de englezi. Bărbatul a primit o diplomă pentru recunoaşterea faptelor eroice, în cadrul unei ceremonii anuale a pompierilor din localitatea Devon, acolo unde a avut loc incendiul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel