Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român, eroul zilei în Italia. A curăţat un pasaj subteran, plin de mizerie şi fecale
WhatsApp
Un român de 25 de ani, care locuieşte în comuna Brindisi, regiunea Apulia a devenit eroul zilei după o faptă exemplară, iar loc uitorii au doar cuvinte de laudă pentru compatriotul nostru.   
italia_roman_pasaj_curatat

Pasajul subteran de pe via Via Appia din comuna Brindisi, regiunea Apulia, a fost curăţat de românul de 25 de ani. Mirosul excrementelor și a urinei era insuportabil, de aceea mulţi evitau pasajul subteran. Însă, de câteva zile, trecătorii sunt surprinşi de faptul cum arată vechea pasarelă de pe Via Appia, scrie brindisireport.it.

Aceasta se datorează unui  român de 25 de ani, șomer, care a curăţat pasajul, adunând gunoaiele şi spălând pavelele. Românul se numeşte Giovanni şi în curând va deveni tată.

Sutele de locuitorii din Brindisi care ajung în centru, pe jos, apreciază mult această inițiativă. Locuitorii povestesc că, săptămâna trecută, podeaua era plină de fecale și gunoaie, acum însă totul este curat.

Bărbatul este văzut acolo în fiecare dimineața și după-amiaza. El preferă să rămână anonim, în speranța că exemplul său va fi un avertisment pentru cei care au transformat pasajul în canalizare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel