Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia și-a aruncat locuința în aer, după ce s-a certat cu iubita
WhatsApp
Un român a ajuns în cod roșu la spital după ce și-a aruncat apartamentul în aer, în urma unei certe aprinse cu partenera de viață.

O explozie puternică a avut loc ieri dimineață în orașul Piano di Sorrento, Italia. Incidentul, care a avut loc într-un apartament de pe strada San Vito nr. 3, a fost cauzat de explozia unei butelii de gaz, în urma căreia un cetățean român în vârstă de 54 de ani, aflat în arest la domiciliu, a suferit arsuri grave.

Românul a fost transportat către un centru de arși

 

Potrivit primelor informații, explozia ar fi fost provocată intenționat de cetățeanul român, în contextul unei tentative de sinucidere. Motivul ar fi fost neînțelegeri cu partenera sa. Deflagrația violentă a avut loc în apartamentul situat pe strada San Vito nr. 3, stârnind panică în rândul locuitorilor din zonă.

Carabinierii din stația Piano di Sorrento au reacționat prompt, intervenind imediat la fața locului. Bărbatul rănit a fost transportat de urgență în cod roșu la un centru de arși din Napoli. În paralel, pompierii și poliția au evacuat clădirea ca măsură de precauție și au securizat zona afectată.

Via San Vito, care face legătura între localitățile Piano di Sorrento și Sant'Agnello, a fost închisă temporar, iar traficul pe drumul național 145 Sorrento, cunoscut și sub numele de Corso Italia, a fost suspendat pentru a permite operațiunile de salvare și siguranță. După câteva ore de muncă intensă, autoritățile au reușit să restabilească siguranța în zonă, iar traficul a fost reluat în cursul zilei.

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel