Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia i-a furat identitatea altuia și a făcut datorii de peste 800.000 de euro
WhatsApp
Poveste incredibilă a unui român publicată de presa din Italia. Bărbatului i s-a furat identitatea timp de 20 de ani și s-a trezit cu datorii la stat de peste 800.000 de euro. Povestea acestuia ar putea fi lejer un scenariu de film. 

Un român stabilit în localitatea Valdelsa, Toscana, a fost victima unui furt de identitate șocant, cu repercusiuni financiare devastatoare. Începutul acestei tragedii datează acum peste 20 de ani, când actul său de identitate a ajuns în mâinile unui conațional.

Utilizând documentul, impostorul a reușit să obțină un pașaport italian și să-și deschidă o afacere ilegală în zona Verona, sub numele nevinovatului, identificat de publicația Radio Siena cu inițialele C.B. 

Românul care i-a furat identitatea a dus o viața paralelă plină de încălcări ale legii și a comis evaziune fiscală, lăsând în urmă o uriașă povară financiară pe umerii victimei nevinovate. Punctul culminant al acestei situații a avut loc în vara anului 2023, când C.B. a primit un ordin de plată de la Agenția de Venituri, în valoare de 807.000 de euro. 

Românul și-a angajat o echipă de avocați. Răspunsul Curții de Justiție Fiscală

 

Pus în fața unei sume uriașe de plată, românul și-a angajat o echipă de avocați. Bătălia juridică a fost una de lungă durată și dificilă. Cu toate acestea, datorită eforturilor susținute ale echipei sale legale și a dovezilor solide prezentate în instanță, C.B. a reușit să obțină o victorie crucială în fața Curții de Justiție Fiscală.

Aceasta a anulat datoria exorbitantă și a obligat partea adversă să suporte cheltuielile de judecată.

Lupta românului nu s-a încheiat odată cu victoria în instanță. Există încă riscul ca alte datorii acumulate de impostor sau alte probleme să apară în viitor și să pună în pericol stabilitatea financiară, mai scrie sursa citată.

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel