Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia, furios pe soție că s-a angajat chelneriță: "Te las în scaun cu rotile!"
WhatsApp
Un muncitor român, în vârstă de 38 de ani, din Italia, și-a amenințat soția, o conațională, cu moartea, după ce femeia acceptase un job de chelneriță.
Interdicție de viză pentru chelnerii și asistentele străine din UK. Pentru a lucra trebuie să aibă un venit de minim 38 de mii de lire sterline / Sursa foto: freepik.com

Scena s-a petrecut în localitatea Castel San Pietro Terme (Bologna), iar poliția l-a evacuat pe român din locuință și i-a interzice să se apropie de locurile frecventate de soția sa.

Bărbatul de 38 de ani este acuzat de maltratare împotriva membrilor familiei. Dispoziția, emisă de Judecător la solicitarea Parchetului, provine din plângerea unei femei, în vârstă de 40 de ani, care apelase în octombrie la carabinieri pentru a-și denunța soțul.

Românul era agresiv de fața cu cei doi copii minori, pentru că nu suporta ideea că femeia se angajase ca și chelneriță într-un club de noapte. „O să-ți tai capul” îi spunea bărbatul gelos.

Femeia a cerut carabinierilor să fie plasată într-o unitate protejată pentru siguranța ei și a copiilor, având în vedere amenințările cu moartea, scrie bolognaindiretta.it.

În încercarea de a o face să renunțe la jobul de chelneriță, românul îi spunea că o va omorî: „Te las în scaun cu rotile! Te voi omorî! Du-te acasă!”.

Amenințările verbale care au mers mai departe în noaptea de 22 octombrie, când femeia a fost prevenită de fiica ei care i-a spus să fie atentă, deoarece tatăl ei a plecat spre restaurant ca să-i dea foc.

În aceste circumstanțe, patronul locului, a sunat la 112. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au depistat pe bărbatul de 38 de ani care adormise în mașina parcată în zonă.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel