Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia, acuzat de fostele iubite de violență: bărbatul le-a agresat și amenințat cu moartea
WhatsApp
Un caz grav de violență în familie a dus la arestarea unui român din Forli, acuzat de urmărire, maltratare, vătămare corporală și violență sexuală asupra a două foste iubite. 
Un român din Italia, acuzat de fostele iubite de violență - bărbatul le-a agresat și amenințat cu moartea

Investigațiile efectuate de Poliția de Stat, coordonate de Parchet, au scos la iveală o serie de acțiuni violente comise de bărbat împotriva a două femei, cu care a avut relații romantice în momente diferite.

Situația a devenit cunoscută atunci când una dintre victime a depus o plângere la poliție, descriind cum a fost amenințată cu moartea de fostul partener, urmărită și asaltată cu mesaje de intimidare. În ciuda sfârșitului relației lor, românul a continuat să o persecute, și a amenințat-o cu moartea dacă va încerca să se îndepărteze de el.

Totodată, bărbatul a început o nouă relație, în timpul căreia a comis un atac de violență domestică și o tentativă de agresiune sexuală asupra celeilalte iubite. Cea de-a doua victimă a fost salvată de polițiști, după ce a fost bătută cu un lanț și amenințată cu un cuțit. Dusă la camera de urgență, ea a suferit răni grave, inclusiv oase nazale fracturate și un prognostic de 30 de zile de tratament, relatează giornalesm.com.

Evaluând probele strânse, judecătorul a subliniat faptul că românul este periculos, iar  violența sa este incontrolabilă și poate săvârși fapte grave. Drept urmare, românul a fost arestat la domiciliul său și dus la închisoare.

O altă româncă de 42 de ani din Italia a fost agresată de partenerul ei de 34 de ani în urma unei discuții, până când a fost transportată la un spital pentru îngrijiri. 

 

Două femei din Italia, victime ale violenței partenerilor în aceeași zi. Românca a ajuns la spital

 

O româncă de 42 de ani din Italia a fost agresată de partenerul ei de 34 de ani în urma unei discuții, până când a fost transportată la un spital pentru îngrijiri. Un alt caz de agresiune a avut loc la câteva ore distanță în aceeași zonă din Roma.

Doi bărbați din Roma au fost arestați de către carabinieri în legătură cu infracțiuni grave de rele tratamente în familie, comise asupra partenerelor lor. Ambele incidente au avut loc în cartiere apropiate unul de altul.

În primul caz, o femeie româncă de 42 de ani a fost agresată de partenerul său de 34 de ani în urma unei discuții aprinse. Iar al doilea caz de violență a avut ca personaj principal o femeie în vârstă de 47 de ani, victima agresiunilor fizice ale partenerului ei, în prezența fiicei lor de 9 ani.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel