Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român din Italia a rămas și fără mașină, și fără bani: bărbatul a fost înșelat de patru conaționali
WhatsApp
Un român din Fidentino a vurt să-și vândă mașina sport, dar a rămas și fără bani, și fără automobil.
Un român din Italia a rămas și fără mașină, și fără bani, bărbatul a fost înșelat de patru conaționali. Sursa - pixabay.com

Un român, de 31 de ani din Fidentino, care și-a scos mașina la vânzare pe un site specializat, a fost contactat de un compatriot cu care, după un scurtă negociere, a stabilit o întâlnire la Parma pentru a încheia vânzarea.

Cumpărătorul s-a prezentat la întâlnire în compania altor trei persoane, doi bărbați și o femeie, toți de origine română, extrem de entuziasmați să încheie afacerea și să se întoarcă acasă cu mașină, transmite oglioponews.it.

După ce au oficializat transferul dreptului de proprietate la o agenție de procesare auto, vânzătorul și femeia s-au deplasat la un bancomat din zona, unde vânzătorul a depus cecul pe care tocmai îl primise. În acest moment, cei paru conaționali au urcat în mașina sport și l-au părăsit pe vânzător, care până atunci fusese mulțumit de rezultatul obținut.

A doua zi bărbatul a fost înștiințat de către banca sa că cecul nu poate fi plătit deoarece este fals. Bărbatul nu mai avea nimic de făcut decât să contacteze carabinierii și să raporteze incidentul.

 

Cei patru escroci, doi bărbați și două femei,cercetați în libertate

 

Cercetările au început imediat, carabinierii au adunat imaginile tuturor camerelor de supraveghere prezente în zonă, au identificat numărul de telefon folosit pentru negociere, au analizat înregistrările telefonice și, în final, găsit numele și prenume celor patru infractori.

Toți sunt de origine română, cu vârste cuprinse între 23 și 25 de ani, cunoscuți polițiștilor deoarece au antecedente penale pentru infracțiuni similare comise cu un modus operandi similar pe întreg teritoriul național al Italiei.

La încheierea cercetărilor, cei patru, doi bărbați și două femei, au fost sesizați în libertate la Parchetul din Parma pentru că erau trași la răspundere solidară pentru infracțiunea de înșelăciune.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel