Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român aflat în vacanță în China a mers la vot. ”O experiență unică pe care n-o s-o uit niciodată” / VIDEO
WhatsApp
Un român, turist în China, îi îndeamnă pe conaționali să meargă la votul de astăzi, de oriunde s-ar afla. 
Foto: Capturi de ecran / Sursă: Tiktok @alingeorgescuu

Un român aflat în vizită în Shanghai, Republica Populară Chineză, le arată conaționalilor cum a votat pentru alegerile europarlamentare de astăzi - 9 iunie 2024, în unul din cele mai mari orașe din țară.

”Suntem în Shanghai și o să fac o nebunie foarte mare. Suntem la clădirea unde se votează. Suntem în 9 iunie, este zi de vot și când faci ceva nou pentru prima oară într-o țară străină se zice că trebuie să iei o piatră în gură. Hai să iau și eu o piatră în gură! (n.r în imagini se vede cum ia o piatră de pe jos și se preface că o bagă în gură). 

Tot în imagini, românul le arată internauților cum arată buletinul de vot pentru alegerile europarlamentare. ”O experiență unică pe care n-o s-o uit niciodată. Nu aveți scuze să nu mergeți la vot azi”, se arată în descrierea videoclipului.

VIDEO

 

@alingeorgescuu O experienta unica pe care n-o s-o uit niciodata. Nu aveti scuze să nu mergeti la vot azi #9iunie #sevoteaza #mergetilavot #diaspora #instrainatate #lavotinshanghai #lavotintoatalumea ♬ sunet original - Alin Georgescu

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel