Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un român a străbătut Austria cu taxiul doar ca să-l bată pe rivalul în dragoste. Cursa l-a costat 900 de euro
WhatsApp
Un român în vârstă de 31 de ani a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce a încercat să-l ”anihileze” pe rivalul său în dragoste.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un incident tragic de gelozie a fost adus în fața unui tribunal din Graz, unde un tânăr român în vârstă de 31 de ani a fost judecat pentru o tentativă de omor.

Evenimentul a avut loc în Stiria de Est și a implicat o călătorie cu taxiul a tânărului pentru a-și confrunta rivalul, noul iubit al fostei sale partenere, costându-l pe acesta 900 de euro. În drum spre destinație, individul și-a procurat un cuțit, pregătindu-se pentru confruntarea iminentă.

Conform mărturiilor prezentate în instanță, tânărul lucrează în domeniul agricol în comuna Puch, în apropiere de Weiz.

Românul nu intenționa să îl bată pe noul iubit, ci să își recâștige partenera

 

Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului 2023, într-un cartier muncitoresc, unde atacatorul a încercat să-și recâștige fosta iubită. Ajuns la locul faptei, românul s-a apropiat de cartierul muncitorilor cu cuțitul la el, dar a renunțat la acesta înainte de a escalada o confruntare fizică cu rivalul său. În momentul în care femeia a încercat să intervină, a fost lovită și a căzut la pământ.

Noul ei iubit a îngenuncheat lângă ea, moment în care românul a profitat de vulnerabilitatea bărbatului și l-a sugrumat cu propria curea de pantaloni. Intervenția muncitorilor aflați în zonă a oprit agresiunea, relatează Krone. 

În fața instanței, tânărul de 31 de ani a încercat să-și justifice acțiunile, declarând că intenția sa nu a fost niciodată să-și omoare rivalul, ci să-și recâștige fosta parteneră și să o ducă înapoi în România. Cu toate acestea, juriul a considerat că acțiunile sale au reprezentat o tentativă de vătămare corporală gravă intenționată, iar verdictul a fost de doi ani și jumătate de închisoare, decizia nefiind definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel