Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Sfârșit tragic pentru un român care își vizita familia în Anglia: Eugen a căzut pe scări
WhatsApp
Un român și-a pierdut viața, după ce a căzut pe scări în timp ce își vizita familia într-o localitate din Marea Britanie. 

Un român în vârstă de 69 de ani și-a găsit sfârșitul în Anglia, în timp ce era în vacanță. Pensionarul, un fost muncitor în domeniul construcțiilor, a murit după ce a căzut pe scări în timp ce își vizita familia în Kidlington.

Eugen Bortilă, originar din nord-estul României, se afla la o proprietate din Green Road, în Marea Britanie, în vizită la familie, în toamna anului trecut.

Potrivit informațiilor din ancheta finalizată în această săptămână, autoritățile au stabilit că, pe 05 septembrie 2022, fiind într-o stare avansată de ebrietate, Eugen a căzut pe scări și a suferit o rană gravă la coloană.

Medicul legist principal Darren Salter a declarat: "A fost un accident. A suferit un stop cardiac și a fost declarat decedat la Spitalul John Radcliffe".

Astfel, moartea lui Bortila a fost declarată accidentală.

Cauza medicală a morții sale a fost dată ca fiind o leziune a coloanei cervicale, pe fondul intoxicației cu alcool, potrivit publicației Oxford Mail.

 

---------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel